Hjem > Martial Arts > 2. Dan

2. Dan

Jeg har funnet frem tolmodighet jeg ikke visste jeg hadde, viljestyrke jeg knapt håpet på og jeg har tørket så utrolig mange tårer. Jeg har stått forran speilet og sagt til meg selv at jeg skulle gradere meg til 2. Dan. Sagt til meg selv jeg kan klare alt. At dette bare gjør meg sterkere. Det har føltes som ren løgn flere ganger, men jeg har sagt det likevel.

På lørdag var den store dagen. Fire timers venting før testen endelig kom i gang. Fem mønstre, fire firvendinger (alle triple eller flygende), fot-sparring, en-steg fri, selvforsvar, fri-sparring, knusing, push-ups og teori. Det er utrolig å tenke på at for ni måneder siden klarte jeg knapt å kle på meg selv. For ni måneder siden stod med tårer i øynene når jeg tok ut av oppvaskmaskinen, for det var så smertefult. På lørdag ble det 50 push-ups (på knær, men for en seier), fire kamper med frisparring og feilfri teori. Og en ny stripe på det svarte beltet.

Jeg er vannvitig imponert over meg selv. Alle tårene. All smerten. All ensomheten. Alt var verdt dette.

Reklamer
Kategorier:Martial Arts
 1. desember 7, 2009, kl. 22:14

  Så bra!

 2. desember 7, 2009, kl. 23:40

  Her må eg rett og slett komme med ein trampeklapp – dette er rett og slett ei glad-sak! Sjølv om eg ikkje veit heilt kva 2. Dan faktisk innebêr, er det ikkje vanskeleg å forstå at du har hatt ein tung veg å gå, men at du har vore målretta, og ikkje minst klart det. Herlig! :-) Gratulerer!

 3. desember 8, 2009, kl. 10:16

  Tusen takk! :-)

 4. april 8, 2016, kl. 12:02

  […] u00e8 il primo oggetto Apple realizzato in lego che vediamo, come forse ricorderete infatti tempo fa avevo parlato di PodBrix, sito che vende differenti i svariati oggetti in Lego tutti ispirati ad Apple, purtroppo […] Come on http://tropaadet.dk/darleengilliam498808190

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: