Hjem > Martial Arts > Skulderskade og NM – ingen hindring!

Skulderskade og NM – ingen hindring!

I dag var det siste kretslagstrening før NM. Det nærmer seg virkelig med stormskritt og de siste ukene har vi lagt ned masse arbeid i lagmønsteret. I dag løsnet det virkelig, og Chong-Moo og Hwa-Rang satt som et skudd! Det blir ingen svartbeltemønstre på oss denne gangen, siden over halvparten av laget er rødbelter, men det gjør egentlig ingen ting; Hwa-Rang er knallgøy!

Det er selvsagt et skår i gleden. For ca en måned siden, det også på kretslagstrening, skadet jeg skulderen min i en sparringsamp. Hva som akkuratt skjedde husker jeg ikke, men resultatet var i hvert fall en overbelastning i et muskelfeste i skulderen. Så det betydde to uker med løping og ingen Taekwon-Do-trening. Og hva skjedde etter denne uken og denne siste treningen.. Ja, ikke så vanskelig å gjette; skaden ble slått opp igjen. Jeg har hamstret isposer og Ibux Gel, så det blir spennende å se hvordan jeg føler meg i morgen. Det er uansett bare en uke til NM, og én uke skal ikke hindre meg i en dritt; NM skal blir en suksess uansett. Om jeg må gå ofte hos naprapaten etterpå, så får det heller være. Og sparringen.. – det skal bli så gøy! Jeg kjenner jeg begynner å bli skikkelig giret, og jeg gleder meg til følelsen av hele laget som står og skriker på deg for yte ditt beste.

Dette blir knallbra, og om to år er det World Cup i Las Vegas, hvor alle førstelagene stiller, i hvert fall i følge treneren vår. Det betyr at jeg setter mine ben i casinobyen om to år. Livet er herlig! :-)

Reklamer
Kategorier:Martial Arts
  1. Ingen kommentarer så langt.
  1. april 11, 2009, kl. 15:29

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: