Hjem > Martial Arts, Workout > Ingen grenser

Ingen grenser

Det finnes ingen grenser. I det du tror det, har du funnet grensene, og det er vanskelig å flytte dem igjen. Selv om ting ser håpløst ut må du aldri, aldri gi opp. Aldri, aldri tro du ikke er god nok – for det er alltid en måte å nå målet ditt på. Og hvem vet, kanskje det målet du når ikke er det du startet ut med, men hva gjør vel det? Det viktigste er alltid at du når et mål du har satt deg.

Som jeg har nevn i flere post på bloggen allerede (i Beinhinnebetennelse og Beinhinnebetennelse, del II) slet jeg med dårlige bein. Ikke sånn til daglig nødvendigvis, men under trening. Det dukker stadig opp nye tilfeller, bare to denne uken, som forteller meg de er tung og stiv i beina og at de er redd de brygger på en betennelse. Jeg misunner dem ikke.

I går bestemte jeg meg for å løpe 5000m. Jeg hadde aldri gjort det før, og jeg var usikker på om beina ville holde. Ikke minst var jeg også usikker på om kondisjonen var god nok, men 5000m var helt klart en mye bedre distanse enn 3000m! 3000m er jo riktignok en distanse man oftere blir testet i (skole, militæret osv.), og også mitt overordnede mål er å bli bedre på 3000m. Desverre hjelper det ikke bare å løpe den distansen, man bør også ha langkjøring og/eller intervalltrening.

Uansett. Skjeve bein, vonde bein, you name it – 5000 meter var bare kjempebra. Kan jeg komme meg ut av beinhinnebetennelsesgrøften kan alle det. Stå på!

Reklamer
Kategorier:Martial Arts, Workout
 1. oktober 6, 2008, kl. 22:44

  Helt enig i at det er viktig å løpe langt selv om man har et overordnet mål om å bli god på for eksempel 3000 meter. Jeg løper vanligvis én 10 km og én intervalløkt hver uke, og så får resten av kondisen komme fra judotreningene. :)

  Husk at nå som du nettopp har blitt bra, så er det viktig å lytte til kroppens signaler som det så fint heter. Ta «vondtene» på alvor.

  Lykke til! Og som du selv skriver: Stå på!

 2. oktober 6, 2008, kl. 22:45

  Ser plutselig at det var en stund siden dette innlegget ble skrevet… Jaja, lykke til uansett. Håper det gikk bra. ;)

 1. No trackbacks yet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: